Tule mukaan päiville!

Osallistumismaksu

  • 70 € koko tapahtuma
  • Kahden päivän osallistujat maksavat täyden osallistumismaksun
  • Yhden päivän osallistuminen: torstain etkot ilmaiset, perjantai sekä lauantai 40 € / päivä
  • Opiskelijoiden, työttömien, elökeläisten ja perhevapailla olevien hinta: 40 € koko ajalta, yhden päivän hinta 25 €  (torstai ilmainen)
  • Ryhmälippu 5 henkilöä / 250 €. Kutsu päiville mukaan yhteistyökumppaneitasi ja alueesi ihmisiä.

Ilmoittaudu täällä! Ilmoittautuneet saavat juuri ennen päiviä sähköpostiin linkin, jonka kautta pääsee virtuaaliseen tapahtumatilaan. 

Medialle: ilmoittautumiset viimeistään 22.9. osoitteeseen arja.kunnala@evl.fi

Virtuaalisesti Malmilla

Koronapandemian jälkimainingeista johtuen päivät järjestetään virtuaalisesti. Tapahtuma-alustaamme Hopinia voit vilkaista täällä. Ohjelma on suunniteltu etäosallistuminen huomioiden. Olemme koonneet tarjolle sopivan mittaisia ja innostavia toteutuksia, joissa voit olla kuulolla tai ottaa osaa aktiivisesti keskusteluun. Olemme virtuaalisesti Malmilla, mutta kurkistamme ohjelman myötä eri puolille Suomea. 

Ihmisten vapaamuotoinen kohtaaminen on verkostopäivien suola. Sitä ei unohdeta näilläkään päivillä, vaan kahvihuoneessa pääset juttusille ja kuulolle uusien tuttavuuksien ja tuttujen kanssa. 

Ohjeet virtuaalialustalle

Ilmoittauduttuasi saat hieman ennen päivien alkua sähköpostiisi kutsun liittyä virtuaalialustalle. Sinut kirjataan virtuaalialustalle, ja kaikkiin tapahtumiin osallistutaan alueen valikkojen kautta. Et siis saa erillisiä linkkejä eri tapahtumiin, ja osallistuminen on siten helppoa.

Yhteen päivään ilmoittautuneet pääsevät sekä kaikille ilmaisiin torstain etkoihin ja valitsemansa päivän ohjelmiin. 

Varmista, että sinulla on käytössä ajantasainen Chrome- tai Firefox-selain, joiden avulla ohjelma toimii parhaiten.